Muzeul de Artă Brașov (4 noiembrie - 4 decembrie 2022) - Curator dr. Radu Popică

Pictură suprarealistă

„Pictura domnului Mihai Mohaci se înscrie între jaloanele unor căutări personale ce amintesc de fovism și tendințe interesante de postexpresionism. Acest lucru dă o notă aparte și personală, ceea ce este benefic în demersul sau artistic. Sunt imagini cu impact puternic asupra privitorului, dar sunt și imagini cu o candoare poetică deosebit de vibrantă. Apreciez curajul atât de necesar unui artist și, în egală măsură, sensibilitatea sa.” – Gabriel Stan.

Muzeul Municipal Regina Maria, Iași (1 octombire - 31 octombrie 2023) - Galeria Dan Hatmanu - Curator drd. Mihai Covaliuc

„De la Politică la Pictură” – expoziția „Pictură suprarealistă” semnată de brașoveanul Mihai Mohaci, începând cu data de 2 octombrie 2023, la Galeriile „Dan Hatmanu” – Pasaj Hala Centrală – Muzeul Municipal „Regina Maria”.

Un special moment cultural, începând de luni, 2 octombrie (și până pe 31) 2023 (vernisaj de la ora 17.00, la Galeriile „Dan Hatmanu” – Pasaj Hala Centrală, curatoriat de drd. Mihai Covaliuc), sub egida Muzeului Municipal „Regia Maria” Iași! „De la Politică la Pictură” – pe simezele ieșene ajunge brașoveanul pasionat de artă, Mihai Mohaci, cu o serie de incitante și aparte creații picturale în registru suprarealist!

Articolul integral pe site-ul BZI.ro

Interviul integral pe site-ul ZiarulEvenimentul.ro